Leveranciers en hulpmiddelen

De volgende providers bieden een reeks opties die verschillen in ontwikkelingsinspanning. Betalingsverwerkers bieden een eenvoudige en snelle manier om te beginnen met het accepteren van betalingen zonder enige vereiste ontwikkelingsvaardigheden. Beheerders- en API-providers maken interacties met de blockchain mogelijk die doorgaans worden gebruikt door grotere verkopers en serviceproviders.

Oplossingen voor verwerking van betalingen

Betalingsverwerkers maken het gemakkelijk om te beginnen! Een reeks oplossingen is beschikbaar voor zowel online platforms als point-of-sale.

Anypay
Point-of-Sale

Anypay eCommerce, Point-of-Sale, Web & Mobile, APIs Anypay is een gebruiksvriendelijke betalingsprocessor voor meerdere coins waarmee bedrijven Dash sinds 2016 kunnen accepteren. Een volledig opensource pakket tools dat plug-ins biedt voor e-commerce, POS-integraties, web- en mobiele apps en API’s voor ontwikkelaars.

BTCPay Server
eCommerce

BTCPay Server is een gratis, zelf-gehoste en volledig open-source betalingsprocessor voor cryptovaluta die is ontworpen met beveiliging, privacy en censuurbestendigheid hoog in het vaandel.

CoinPayments
eCommerce

CoinPayments is een geïntegreerde betalingsgateway met een breed scala aan plug-ins voor populaire webcarts.

Salamantex
Point-of-Sale

De crypto-betaalservice van Salamantex is beschikbaar als hardware-terminal of als software voor installatie op bestaande POS-systemen of mobiele apparaten.

Spark
Point-of-Sale

Spark is eenvoudige, 100% open source software voor het accepteren van Dash-betalingen. Alle sleutels en valuta blijven te allen tijde onder uw controle.

Coinspaid
Payments Backoffice

Coinspaid biedt een betalingsoplossing met on-the-fly fiat conversie (EUR) en directe transactiebevestigingen.

AnkerPay
eCommerce, Point-of-Sale

AnkerPay POS is een crypto betalingsprocessor waarmee handelaren cryptovaluta’s kunnen accepteren en betaling in de lokale valuta kunnen ontvangen.

NOWPayments
eCommerce

Met NOWPayments kan iedereen cryptobetalingen accepteren op websites, online winkels en sociale media-accounts. Het is een trustless service en ondersteunt meer dan 50 cryptocurrencies.

CoinRemitter
Payment Gateway

Coinremitter is een betalingsgateway voor cryptocurrencies zoals Bitcoin, Tether (USDT), Litecoin, Binance Coin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dogecoin en Dash.

RocketFuel
eCommerce, Point-of-Sale

RocketFuel biedt een gemakkelijke check-out met één klik en biedt lage transactiekosten, gemakkelijke terugbetalingen, geen terugvorderingen en weigeringen, een gebruiksvriendelijke betalingsinterface en meer.

Edge
Overschrijving

Edge is een toonaangevende app voor het zelf beheren van crypto waarmee gebruikers honderden cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en verhandelen. Intuïtief en toegankelijk voor alle gebruikers. Hoewel het gezegde ‘niet jouw sleutels, niet jouw crypto’ waar is, heeft dit gezegde een grote tekortkoming: het houdt geen rekening met de bruikbaarheidsbehoeften van eindgebruikers. Met versleuteling aan de clientzijde, automatische back-up van versleutelde gegevens en wachtwoordherstel, elimineert Edge het risico op fouten van de eindgebruiker bij het opschrijven, maken van back-ups en het beveiligen van herstelzinnen.

Plisio
Web en mobiel

Plisio is een betalingsgateway met een breed scala aan plug-ins die beschikbaar zijn voor populaire e-commercesystemen. Hierdoor kan iedereen cryptobetalingen accepteren op websites, online retail, en sociale media-accounts.

Ivendpay
Betalingsgateway aanbieder

IvendPay is een eenvoudige betalingsgateway voor cryptocurrency, waarmee bedrijven over de hele wereld gemakkelijk en efficiënt verschillende digitale valuta kunnen accepteren.

Beheerdersoplossingen en API Leveranciers

“Cloud Infrastructure” providers bieden directe toegang tot de blockchain om aan verschillende operationele vereisten te voldoen. Deze services worden doorgaans gebruikt om te voorkomen dat u uw eigen server moet gebruiken om met de blockchain te kunnen werken.

BitGo

BitGo biedt een eenvoudige en robuuste REST API en client-SDK om digitale valuta te integreren met uw applicatie. InstantSend wordt volledig ondersteund.

Functies: multi-signature HD-portefeuilles, bewaaroplossingen en portemonnee-functies.

BlockCypher

BlockCypher is een REST API en client-SDK voor interactie met blockchains.

Functies: transactieopbouw, adresgeneratie, gebeurtenismeldingen, betalingsdoorschakeling.

Coinfirm

Coinfirm biedt een agnostisch AML Platform. Er wordt gebruikt gemaakt van algoritmen om gestructureerde, bruikbare gegevens te bieden die compliance- en transactierisicos voor blockchain- en cryptocurrencies oplost.

Kenmerken: antiwitwassen (AML), Know Your Customer (KYC), Blockchain-analyse, Registreren/authenticeren van digitale assets, Track&Monitor van crypto.

BlockchainIntel

BlockchainIntel biedt een REST API die een risicoscore met bijbehorende redenen voor blockchain wallet-adressen in kaart brengt. De score is gebaseerd op bekende profielen die zijn gekoppeld aan de eigenaar van het adres en gedragsgegevens, zoals geografische locatie, koppelingen naar fraude, oplichting en bekende verkopers.

Features: Identification of Dash PrivateSend transactions, Known scams or fraud, Merchants, Exchanges, Transaction locations and other details for Customer Due Diligence

CYBAVO

CYBAVO biedt een kant-en-klaar portemonnee- en beheerplatform op ondernemingsniveau, met volledig aanpasbaar beleid, gescheiden rollen en goedkeuringsketens op meerdere niveaus.

Functies: Enterprise portemonees, Custody Solutions en SDK voor mobiele portemonnees.

NOWNodes

NOWNodes is een verkenner en API provider voor nodes. Het is bedoeld voor startende ondernemers en liefhebbers die toegang willen krijgen tot grote blockchains zonder hun eigen knooppunten te hoeven opzetten.

Functies: Explorer en Node API, WebSocket API, krachtige servers (1GB/s), SLA, backup oplossing.

GetBlock

GetBlock biedt blockchain ontwikkelaars snelle en gemakkelijke toegang tot Dash nodes en tot die van andere populaire cryptocurrencies via de JSON-RPC-, REST- en WebSocket-protocollen.

Functies: JSON-RPC, REST API and WebSocket APIs.

Software ontwikkeling kits(SDK) en hulpmiddelen

De volgende bronnen worden gebruikt om aangepaste integraties in verschillende programmeertalen te bouwen.

NodeJS

Dashcore-Lib is een bibliotheek voor het werken met het Dash Protocol aan zowel de client-zijde (“Browserified” JavaScript), als aan de server-side (NodeJS). Insight API maakt gebruik van dit open-source framework als onderdeel van een full-stack-implementatie.

Java

DashJ is een bibliotheek voor het werken met het Dash-protocol, in een Java of JVM omgeving. Het kan worden gebruikt voor verschillende portemonnee-functies, waaronder InstantSend. Deze bibliotheek bevat ook een SPV-implementatie die transactieverificatie in mobiele applicaties mogelijk maakt.

.NET

NBitcoin is de meest complete cryptocurrency-bibliotheek voor het .NET-platform en bevat ondersteuning voor Dash. Het implementeert alle meest relevante Bitcoin Improvement Proposals (BIP’s) en Dash Improvement Proposals (DIP’s) en biedt low-level toegang tot Dash primitieven.

Objective-C

DashSync-iOS is een blockchain framework voor Objective-C Dash voor iOS. Het implementeert alle meest relevante Bitcoin Improvement Proposals (BIP’s) en Dash Improvement Proposals (DIP’s).

PHP

Bitcoin-PHP is een implementatie van Bitcoin met ondersteuning voor Dash en is voornamelijk gebaseerd op PHP. Het implementeert headers, blokken, transacties, deterministische handtekeningen en meer.

Python

PyCoin is een implementatie van gebruiksroutines die handig zijn bij het werken met het Dash Protocol. Het wordt vaak gebruikt naast Python-DashRPC en is getest met Python 2.7, 3.6 en 3.7.

Oplossingen voor bedrijven

Aanbieders van bedrijfsoplossingen maken het voor bedrijven van elke omvang gemakkelijk om een reeks bedrijfsbehoeften op te lossen, waaronder boekhoudservices, salarisverwerking, voorraadbeheer en nog veel meer.

Fiat naar crypto oplossingen

Fiat-naar-crypto automatiseert of vereenvoudigt het kopen van Dash voor de eerste keer met traditionele betaalmethoden.

Uphold

‘Anything to Anything’ van Uphold biedt een volledig uitgerust platform en API waarmee gebruikers snel en gemakkelijk aan de slag kunnen gaan met cryptocurrencies, geld kunnen wisselen, en een reeks activa kunnen verhandelen.