Παροχείς και Εργαλεία

Οι ακόλουθοι πάροχοι προσφέρουν μια σειρά επιλογών που ποικίλλουν ανάλογα με την αναπτυξιακή προσπάθεια που απαιτείται. Οι Επεξεργαστές Πληρωμών παρέχουν έναν απλό και γρήγορο τρόπο για να ξεκινήσετε να δέχεστε πληρωμές χωρίς να απαιτείται κάποια προγραμματιστική ικανότητα. Οι υπηρεσίες και οι παροχείς API επιτρέπουν αλληλεπιδράσεις με το blockchain που χρησιμοποιούνται συνήθως από μεγαλύτερους εμπόρους και παρόχους υπηρεσιών.

Λύσεις επεξεργασίας πληρωμών

Οι επεξεργαστές πληρωμών σας διευκολύνουν να ξεκινήσετε! Υπάρχει μια σειρά λύσεων για απευθείας σύνδεση αλλά και για πλατφόρμες σημείων πώλησης.

Anypay
Σημεία πώλησης

Anypay eCommerce, Point-of-Sale, Web & Mobile, APIs Η Anypay είναι ένας εύχρηστος επεξεργαστής πληρωμών πολλαπλών νομισμάτων που βοηθά τις επιχειρήσεις να δέχονται Dash από το 2016. Μια σουίτα εργαλείων πλήρως ανοιχτού κώδικα προσφέρει plugins ηλεκτρονικού εμπορίου, ενσωμάτωση POS, εφαρμογές web και κινητών τηλεφώνων, καθώς και API για προγραμματιστές.

BTCPay Server
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Ο διακομιστής BTCPay είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής πληρωμής με κρυπτονομίσματα, ανοιχτού κώδικα και κρυπτογράφησης, ο οποίος έχει σχεδιαστεί με ασφάλεια, ιδιωτικότητα και με αντίσταση στην λογοκρισία, προγραμματισμένη στον πυρήνα του.

CoinPayments
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Το CoinPayments είναι μια ολοκληρωμένη πύλη πληρωμών με ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων plugins για δημοφιλή webcarts.

Salamantex
Σημεία πώλησης

Η Salamantex είναι υπηρεσία πληρωμής κρυπτονομισμάτων και διατίθεται ως ένα υλικό τερματικό ή λογισμικό προς εγκατάσταση σε υπάρχοντα συστήματα POS ή κινητές συσκευές.

Spark
Σημεία πώλησης

Το Spark είναι ένα απλό, 100% ανοιχτού κώδικα λογισμικό για την αποδοχή πληρωμών σε Dash. Σχεδιασμένο από την βάση για να είναι οικείο στην χρήση, όλα τα κλειδιά και τα χρήματα παραμένουν υπό τον έλεγχό σας ανά πάσα στιγμή.

Coinspaid
Πληρωμές Backoffice

Το Coinspaid προσφέρει μια λύση πληρωμής backoffice με αυτόματη μετατροπή Χρημάτων(EUR) και άμεσες επιβεβαιώσεις συναλλαγών.

AnkerPay
Ηλεκτρονικό εμπόριο, Σημεία πώλησης

Το AnkerPay POS είναι ένας επεξεργαστής πληρωμών κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται κρυπτονομίσματα και να λαμβάνουν πληρωμές στο τοπικό τους νόμισμα.

NOWPayments
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Η NOWPayments επιτρέπει σε όλους να δέχονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, στους ιστότοπούς τους, στα διαδικτυακά τους καταστήματα και στους λογαριασμούς των κοινωνικών τους μέσων. Eίναι μια υπηρεσία μη επιτήρησης από τρίτους και υποστηρίζει περισσότερα από 50 κρυπτονομίσματα.

CoinRemitter
Πύλη πληρωμών

Το Coinremitter είναι μια πύλη πληρωμών για κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Tether (USDT), Litecoin, Binance Coin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dogecoin, Dash.

RocketFuel

Η RocketFuel προσφέρει μια εύκολη εμπειρία πληρωμής με ένα κλικ, με χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, εύκολες επιστροφές χρημάτων, χωρίς επιστροφές και απορρίψεις, μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή πληρωμών και πολλά άλλα.

Edge
Μεταφορά Χρημάτων

Η Edge είναι μια κορυφαία στον κλάδο εφαρμογή self-custody που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν και να συναλλάσσονται με εκατοντάδες κρυπτονομίσματα, ενώ παράλληλα καθιστά την αυτοεξυπηρέτηση διαισθητική και προσιτή για όλους τους χρήστες. Αν και η ρήση «όχι τα κλειδιά σου, όχι τα κρύπτο σου» είναι αληθινή, η ρήση αυτή έχει ένα σημαντικό ελάττωμα – δεν λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες ευχρηστίας των τελικών χρηστών. Με την κρυπτογράφηση από την πλευρά του client, την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κρυπτογραφημένων δεδομένων και την ανάκτηση κωδικών πρόσβασης, η Edge εξαλείφει τον κίνδυνο λάθους του τελικού χρήστη κατά την καταγραφή, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την εξασφάλιση των φράσεων σπόρων.

Plisio
Web και κινητά

Το Plisio είναι μια ολοκληρωμένη πύλη πληρωμών με μια ευρεία γκάμα διαθέσιμων plugins για δημοφιλή συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει σε όλους να δέχονται κρυπτο πληρωμές στους ιστότοπους, τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ivendpay
Πάροχος πύλης πληρωμών

Η IvendPay είναι μια απλή πύλη πληρωμών κρυπτονομισμάτων, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις παγκοσμίως να δέχονται διάφορα ψηφιακά νομίσματα με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Υπηρεσιακές Λύσεις και Παροχείς API

Οι παροχείς τύπου «Cloud Infrastructure» παρέχουν άμεση πρόσβαση στο blockchain προκειμένου να ικανοποιήσουν διάφορες λειτουργικές απαιτήσεις. Αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται συνήθως για την εξάλειψη της ανάγκης λειτουργίας του δικού σας διακομιστή για την υποστήριξη αλληλεπιδράσεων με το blockchain.

BitGo

Το BitGo παρέχει ένα απλό και αξιόπιστο REST API και client SDK για την ενσωμάτωση ψηφιακών πορτοφολιών στην εφαρμογή σας. Το InstantSend υποστηρίζεται πλήρως.

Χαρακτηριστικά: Πορτοφόλια HD πολλαπλών υπογραφών, Υπηρεσιακές λύσεις και λειτουργίες για τα πορτοφόλια.

BlockCypher

Το BlockCypher είναι ένα μη-υπηρεσιακό, REST API και SDK client για αλληλεπίδραση με blockchains.

Χαρακτηριστικά: Κτίσιμο Συναλλαγών, Δημιουργία Διευθύνσεων, Ειδοποιήσεις Συμβάντων, Προώθηση Πληρωμών.

Coinfirm

Η πλατφόρμα agnostic AML της Coinfirm χρησιμοποιεί αλγόριθμους ιδιοκτησίας για την παροχή δομημένων, ενεργών δεδομένων που επιλύουν ζητήματα συμμόρφωσης και κινδύνου συναλλαγών για blockchain και κρυπτονομίσματα.

Χαρακτηριστικά: Λύση κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML), Υπηρεσίες Know Your Customer (KYC), Blockchain Analytics, Εγγραφή / Πιστοποίηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, Παρακολούθηση / Εποπτεία πηγής κρυπτογραφικών κεφαλαίων.

BlockchainIntel

Το BlockchainIntel προσφέρει ένα REST API που παρέχει μια βαθμολογία επικινδυνότητας και άλλα συναφή για τις διευθύνσεις πορτοφολιών στο blockchain. Η βαθμολογία βασίζεται σε γνωστά προφίλ που είναι συνδεδεμένα με τον κάτοχο της διεύθυνσης και δεδομένα συμπεριφοράς, όπως γεωγραφική τοποθεσία, σύνδεσμοι προς απάτες, νοθεία και γνωστοί έμποροι.

Χαρακτηριστικά: Ταυτοποίηση συναλλαγών Dash PrivateSend, Γνωστές απάτες ή νοθείες, Εμπόρους, Ανταλλακτήρια, Τοποθεσίες συναλλαγών και άλλες λεπτομέρειες.

CYBAVO

Η CYBAVO παρέχει μια ολοκληρωμένη πελατειακή πλατφόρμα, προσφέροντας πλήρως προσαρμόσιμες πολιτικές, διαχωρισμένους ρόλους και πολυεπίπεδες αλυσίδες έγκρισης.

Χαρακτηριστικά: εταιρικά πορτοφόλια, Υπηρεσιακές λύσεις και SDK για κινητά πορτοφόλια.

NOWNodes

Το NOWNodes είναι ένας explorer και πάροχος API Απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες και λάτρεις των κρυπτονομισμάτων που θα ήθελαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μεγάλα δίκτυα blockchain χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν τους δικούς τους κόμβους.

Χαρακτηριστικά: Explorer and κόμβοι API, WebSocket API, Πανίσχυροι Servers (1GB/s), SLA, Backup Λύσεις.

GetBlock

Το GetBlock προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους προγραμματιστές blockchain στους κόμβους Dash και σε άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα μέσω των πρωτοκόλλων JSON-RPC, REST και WebSocket.

Χαρακτηριστικά: JSON-RPC, REST API και WebSocket API.

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού και εργαλεία

Οι ακόλουθες πηγές χρησιμοποιούνται για την κατασκευή προσαρμοσμένων ενσωματώσεων σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού.

NodeJS

Το Dashcore-Lib είναι μια library για εργασία με το πρωτόκολλο Dash στις ρυθμίσεις client-side “Browserified” (JavaScript) καθώς και με τις εφαρμογές του διακομιστή (NodeJS). Το Insight API χρησιμοποιεί αυτό το πλαίσιο ανοιχτού κώδικα ως μέρος μιας εφαρμογής full-stack.

Java

Το DashJ είναι μια library για εργασία με το πρωτόκολλο Dash σε περιβάλλον Java ή JVM. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες λειτουργίες πορτοφολιού, συμπεριλαμβανομένου του InstantSend. Αυτή η library περιλαμβάνει επίσης μια εφαρμογή SPV που επιτρέπει την επαλήθευση συναλλαγών σε κινητές εφαρμογές.

.NET

Το NBitcoin είναι η πιο πλήρης library κρυπτονομισμάτων για την πλατφόρμα .NET και περιλαμβάνει υποστήριξη για το Dash. Εφαρμόζει όλες τις πιο σχετικές προτάσεις Bitcoin Βελτίωσης (BIP) και Προτάσεις Βελτίωσης Dash (DIPs) και παρέχει πρόσβαση χαμηλού επιπέδου σε θεμελιακά στοιχειά του Dash.

Objective-C

Το DashSync-iOS είναι ένα Objective-C framework του Dash blockchain για το iOS. Εφαρμόζει όλες τις πιο σχετικές προτάσεις βελτίωσης Bitcoin (BIP) και προτάσεις βελτίωσης Dash (DIP).

PHP

Το Bitcoin-PHP είναι μια εφαρμογή του Bitcoin με υποστήριξη για το Dash χρησιμοποιώντας κυρίως καθαρή PHP. Εφαρμόζει headers, μπλοκ, συναλλαγές, deterministic υπογραφές και πολλά άλλα.

Python

Το PyCoin είναι μια εφαρμογή των utility routines που χρησιμοποιούνται κατά την εργασία με το πρωτόκολλο Dash. Συχνά χρησιμοποιείται μαζί με το Python-DashRPC και έχει δοκιμαστεί σε Python 2.7, 3.6 και 3.7.

Επιχειρηματικές Λύσεις

Οι πάροχοι επιχειρηματικών λύσεων διευκολύνουν τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να λύσουν μια σειρά επιχειρηματικών αναγκών, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών υπηρεσιών, της επεξεργασίας μισθοδοσίας, της διαχείρισης αποθεμάτων και πολλών άλλων.

Fiat Onramp Λύσεις

Τα Fiat onramps αυτοματοποιούν ή απλοποιούν την διαδικασία αγοράς Dash για πρώτη φορά με τους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής.

Uphold

«Τα πάντα στα πάντα» – Το Uphold προσφέρει μια πλήρως εξοπλισμένη πλατφόρμα και ένα API που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν γρήγορα και εύκολα με κρυπτονομίσματα, να ανταλλάσσουν χρήματα και μια σειρά από assets.